Uitgebreid nieuwsbericht

14 dec 2019

Meedenken tot 15 januari 2020 over Dommelen-Zuid


Gemeente Valkenswaard vindt het belangrijk dat de bereikbaarheid van Dommelen goed blijft, maar ook de leefbaarheid voor bewoners mag niet verminderen.

 

Verkeersmaatregelingen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 zullen een aantal wegen in Dommelen-Zuid waarschijnlijk intensiever gebruikt worden. Gemeente Valkenswaard vindt het belangrijk dat de bereikbaarheid van Dommelen goed blijft, maar ook de leefbaarheid voor bewoners mag niet verminderen. Daarom bekijkt de gemeente Valkenswaard samen met bewonerswerkgroepen naar de volgende straten in Dommelen: Bergstraat, Brouwerijdreef, Norbertusdreef, Westerhovenseweg, Venbergseweg en de Dommelseweg in Valkenswaard. Ook u kunt meedenken hoe deze straten er in de toekomst uit moeten zien.

Via de website dommelenzuid-inbeeld.nl kunt u uw idee, mening of zorg kenbaar maken. Meedenken kan tot 15 januari 2020. Alle binnengekomen reacties worden meegenomen en overwogen in de planvorming.

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.