Uitgebreid nieuwsbericht

20 nov 2019

Informatiebijeenkomst N69


Woensdag 27 november Informatiecentrum Grenscorridor N69, Braambos 5, Westerhoven tussen 17.00 en 20.00 uur.

 

Eind dit jaar start Boskalis met de daadwerkelijke aanleg van de Nieuwe N69.

De afgelopen driekwart jaar heeft Boskalis benut om het ontwerp van de Nieuwe Verbinding nader uit te werken, de vergunningen aan te vragen en de benodigde onderzoeken (archeologie, niet gesprongen explosieven, ecologie) uit te voeren.

Om u over de aanleg van de Nieuwe N69 te informeren organiseren Provincie Noord-Brabant en Boskalis Nederland in november informatiebijeenkomsten in Bergeijk, Veldhoven en Valkenswaard. U bent vrij om te bepalen welke u bezoekt.

Op deze avonden neemt de aannemer u mee in het ontwerp, de ruimtelijke inpassing, de planning en de uitvoeringswijze.

U bent van harte welkom op woensdag 27 november Informatiecentrum Grenscorridor N69, Braambos 5, Westerhoven tussen 17.00 en 20.00 uur.

Parkeren kan bij Autobedrijf Huub Smolders, Braambos 1, Westerhoven

Programma

Het zijn vrije inloopbijeenkomsten waar u verschillende onderwerphoeken kunt bezoeken voor een toelichting en in gesprek kunt gaan met de medewerkers van Boskalis en de Provincie. Ook kunt u een animatiefilm en geactualiseerde digitale kaart bekijken met de plannen.

In de onderwerphoeken vertellen deskundigen over:

het technisch ontwerp en de vormgeving van de viaducten met de kenmerkende beekdalbruggen;

het natuurinrichtingsplan en de manier waarop de weg naadloos in het landschap op zal gaan en hoe de natuurverbindingen kunnen blijven bestaan;

de uitvoeringswijze van de werkzaamheden met o.a. de planning, fasering, bouwlogistiek, en verkeersmaatregelen.

Kijk voor alle informatie over de Nieuwe N69 op www.grenscorridorn69.nl.

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.