Uitgebreid nieuwsbericht

26 nov 2019

Fietsomleiding N397 / Dommelsedijk


Vanaf maandag 18 november 2019 09.00 uur tot november 2021 worden de fietspaden tussen Dommelen en Braambos/Westerhoven afgesloten.

 

Aan dit werkvak moeten veel werkzaamheden worden uitgevoerd en het is voor de fietsers daarom veiliger om een andere route te nemen.
De nieuwe fietsroute loopt via Oude Weerderdijk – Weerderdijk, Mgr. Smetsstraat, Pastoor Bolsiuslaan en Crocuslaan en omgekeerd. Deze omleidingsroute kost je als fietser 2 minuten extra reistijd (bron: GoogleMaps).

Voor de nieuwe fietsroute/omleidingsroute is de Oude Weerderdijk geasfalteerd zodat de volledige route over de verharde weg gaat. Ook is er tijdelijke verlichting neergezet. De sociale veiligheid en de verkeersveiligheid voor (brom-)fietsers is op deze manier nog meer verbeterd.

Omdat de fietspadenafsluiting een schoolthuis-route is, heeft aannemer Boskalis Veilig Verkeer Nederland gevraagd mee te kijken. VVN heeft de nieuwe route mee beoordeelt en zet, in de eerste weken van deze belangrijke afsluiting, promotieteams in om iedereen op de fiets te begeleiden en te ondersteunen.

Op de hoogte blijven
De nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Op www.grenscorridorn69.nl vindt u de laatste informatie over de aanleg van de Nieuwe verbinding N69 en de geplande werkzaamheden.

Boskalis
Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe verbinding N69, kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen via telefoonnummer: 06 - 50 07 20 36 of per e-mail: infoN69@boskalis.com
Boskalis werkt vanuit de bouwkeet aan de N397 ter hoogte van de Keersop. Adres: Westerhovenseweg 39 in Valkenswaard.

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.