Uitgebreid nieuwsbericht

13 jul 2019

Vrijwilligersalarm DoeWeek Dommelen!


Afgelopen week heeft het bestuur het aantal inschrijvingen van onze vrijwilligers vergeleken met de cijfers van voorgaande jaren in dezelfde periode. Onverwacht bleek het aantal inschrijvingen dit jaar flink achter te lopen. Dus we roepen alle Doe-Week fans van Dommelen en omstreken op om zichzelf zo snel mogelijk in te schrijven via www.doe-week.nl/vrijwilligers. Want jullie weten het: ZONDER VRIJWILLIGERS GEEN DOE-WEEK!!!

Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Zoals bekend zijn we elk jaar weer afhankelijk van de inzet van onze zeer gewaardeerde vrijwilligers. Dus ben je minimaal 15 jaar, heb je zelf tijd en zin, of ken je iemand die zich wellicht in wil zetten voor onze geweldige kindervakantieweek, schrijf je dan snel in. Ook als je maar een paar dagen of dagdelen kunt, is dat geen enkel probleem. Spontane opa's, oma's, vaders, moeders, oudere broers & zussen, vrienden en kennissen, iedereen is natuurlijk van harte welkom!!!

De bevrijders van Valkenswaard zijn ook Superhelden!

Het thema van de Doe-Week dit jaar is Superhelden, daar kan iedereen zich wel iets bij voorstellen. Maar omdat het dit jaar ook 75 jaar geleden is dat Valkenswaard bevrijd is, vonden we het een goed idee om ook hierbij stil te staan. Op de dinsdag, woensdag en donderdag is er een bijzondere speurtocht voor de A, B en C groepen georganiseerd geheel in stijl van dit bevrijdingsthema. De leerzame wandeling speelt zich af in het bos aan de Luikerweg in de buurt van het Engels militair kerkhof waar we de bevrijders op een bijzondere manier zullen eren, het eindstation zal de Victoriebrug zijn.

Ouders doen dit jaar ook mee!

Ouders van kinderen in de P-groepen (kleuters) worden verzocht dit jaar ook een dagje mee te helpen, zodat ook de veiligheid en gezelligheid van de jongste kids gewaarborgd is! Maar het is wellicht ook noodzakelijk om dit jaar, gezien het lagere aantal inschrijvingen, ouders die kinderen in de A, B en C groepen hebben, te verzoeken om ook mee te doen als begeleiding

Maatschappelijke stage

Het is natuurlijk ook mogelijk om als vrijwilliger bij Doe-Week Dommelen je maatschappelijke stage te doorlopen... en zeg nou zelf, werken met kids, samen met je vrienden is toch het leukste wat er is!

Informatieavond vrijwilligers

De activiteiten op het Doe-Week-terrein aan de Keersopperweg in Dommelen starten voor de kinderen dagelijks om 10.00 uur. Voor de vrijwilligers is er op donderdag 8 augustus om 19.30 uur een informatieavond in Café de Bommel aan de Bergstraat in Dommelen. Natuurlijk wordt er tijdens de Doe-Week op woensdag- en vrijdagavond weer iets leuks voor onze vrijwilligers georganiseerd…dus hou deze avonden dus ook vrij!!!

44e Doe-Week Dommelen

Dit jaar zal Doe-Week Dommelen, zoals elk jaar, plaatsvinden in de laatste week van de zomervakantie voor het basisonderwijs (regio Zuid) en wel van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus. Meer informatie over de invulling van onze geweldige kindervakantieweek kunt u vinden op www.doe-week.nl.

Met hartelijk groet,

Stichting Doe-Week Dommelen

www.doe-week.nl

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.