Uitgebreid nieuwsbericht

22 jun 2019

Picknickconcert 'Tussen weien en dalen'


De Dommelecho heet iedereen welkom op zondag 30 juni voor concert in tuin van Huize Agnetendal aan de Dommelstraat.

 

Op zondag 30 juni verzorgen het Groot(s) Orkest, het Leerlingenorkest en het Opstaporkest van harmonie De Dommelecho voor de derde keer het concert ‘Tussen weien en dalen’. Het programma begint om 14.00 uur en vindt plaats in de tuin van Huize Agnetenal aan de Dommelstraat in Dommelen. De toegang is gratis.

Met dit concert wordt (deels) vooruitgeblikt op het grote Friends-evenement ‘Parels, Juwelen en Goud’, dat De Dommelecho in samenwerking met een groot aantal muzikale gasten eind november over het voetlicht brengt in theater De Hofnar.

Picknick

‘Tussen weien en dalen’ is niet zomaar een concert, het is een picknickconcert - eten en drinken zijn tegen vriendelijke prijzen beschikbaar. En dat allemaal in de prachtige entourage van Huize Agnetendal.

Iedereen is welkom dit gezellige, luisterrijke concert bij te wonen. Bezoekers kunnen zelf hun picknickkleed meebrengen, maar er zijn ook voldoende banken en tafels om aan plaats te nemen. Kom kijken, luisteren en borrelen en beleef een prachtige muzikale zondag.

Graag tot dan!

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.